Uitslag winactie Pasen

Groot warehousing

Nooit meer zonder voorraad zitten!

Je regelt bij ons niet alleen jouw communicatiemiddelen, wij kunnen ook zorgen voor voorraadbeheer. We beschikken over ruim 10.000 palletlocaties. Zo heb je altijd toegang tot jouw materialen en producten. Heb je een deel of alles nodig? In combinatie met handling en transport is jouw voorraad op afroep beschikbaar. Dit scheelt tijd en geld. Door onze services te combineren verzorgen wij jouw complete logistieke proces.

E-fulfilment

Tijdwinst, kostenbesparing en gemak met E-fulfilment

Inslag, goederen opslaan, webshop orders afhandelen, jouw voorraad beheren, snel en onbeschadigd leveren, retourverwerking en zelfs het klantencontact verzorgen. Wij kunnen al deze taken als e-fulfilmentbedrijf uit handen nemen. E-fulfilment scheelt kosten en tijd. Je hoeft niet te investeren in transportmiddelen, opslag en medewerkers én je hebt één contactpersoon voor het hele traject. Zo heb je meer tijd om met je corebusiness bezig te zijn.

Co-packing

Een goede presentatie van je product

Met co-packing nemen wij de zorg uit handen van het sealen, krimpen of bundelpacken van een product. Ook kijken we naar de geschikte afwerking zoals bijpassende labels, sluitingen, stickers, flyers en natuurlijk naar een mooie presentatie van je product. Wij graan graag met jou als klant in gesprek om je product zo optimaal mogelijk te kunnen verpakken.

Drukwerk

Het printen van alle denkbare communicatiemiddelen

Ons deskundige team begeleidt de productie van jouw folders, flyers, brochures, visitekaartjes en relatiegeschenken. Van het gepersonaliseerd printen van enveloppen en verpakkingen tot complex printmanagement. Uiteraard bewaken wij jouw huisstijl gedurende het gehele traject. Wij nemen het grootste deel van een opvallende campagne uit handen: het drukken, samenstellen en verspreiden van jouw boodschap. Haal het maximale uit je zakelijk drukwerk.