Klantcases

Bekijk onze klantcases om te zien hoe wij helpen bij slimme oplossingen voor drukwerk en logistieke processen.

Wij zijn erg trots op de waarde die wij hebben toegevoegd voor onze klanten. Laat je inspireren.

Bills Barn

Klantcase

In eerste instantie leverde Bills Barn als importeur vanuit het magazijn in Duiven alleen aan winkels en groothandels. Twee jaar geleden kwam daar verandering in met de opstart van een webshop voor verkoop aan de consument. Daarmee startte ook het contact met COCON.

> Bekijk deze klantcase

Flowee

Klantcase

Toen Tamara twee jaar geleden naar Aalten verhuisde, ging ze op zoek naar een fulfilmentbedrijf in de buurt. Het was belangrijk dat dit bedrijf flexibel was qua mogelijkheden. Al snel kwam ze uit bij COCON.

> Bekijk deze klantcase

Vertellis

Klantcase

Het simpele idee dat alles veranderde. Wat begon met simpele handgeschreven kaartjes is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal vragen kaartspel. Het is de missie van Vertellis om mensen te inspireren ruimte te maken voor dankbaarheid en om oprechte gesprekken te voeren. Benieuwd hoe wij, COCON ons steentje hieraan bijgedragen hebben?

> Bekijk deze klantcase

Kramp Groep

Klantcase

Kramp stuurt naar aanleiding van verschillende marketingactiviteiten regelmatig pakketten naar personeel, partners en klanten. Om de marketingafdelingen in alle landen te ontlasten biedt COCON een totaaloplossing voor de verwerking van deze orders.

> Bekijk deze klantcase

Wijzer over de Basisschool

Klantcase

Wijzer over de Basisschool heeft inmiddels duizenden ouders geholpen met oefenboeken rekenen en spelling voor elke groep van de basisschool. COCON zorgt voor de productie, de opslag en het fulfilment. Hierdoor kunnen ze alle tijd en aandacht geven aan dat waar ze goed in zijn!

> Bekijk deze klantcase