Heb je soms het gevoel dat je aan het jongleren bent met heel veel verschillende merkmaterialen? Het is niet makkelijk om alles op orde te houden, van afbeeldingen tot marketingmateriaal en productbeschrijvingen. En laten we eerlijk zijn, het schrijven van pakkende en overtuigende teksten kan soms nog moeilijker zijn dan het vinden van je sleutels op maandagochtend.

Maar geen zorgen! Er is een nieuw hulpmiddel dat het proces van het genereren van content gemakkelijker en efficiënter kan maken: AI-technologieën zoals CHATGPT. Deze slimme technologieën kunnen jou helpen bij het produceren van overtuigende teksten die net zo natuurlijk en authentiek klinken als een tekst geschreven door een mens. En het mooie is dat AI niet alleen in staat is om teksten te genereren, maar ook kan helpen bij het herschrijven van bestaande content. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig productbeschrijvingen updaten.

Bij COCON begrijpen we als geen ander het belang van een sterke, consistente merkidentiteit. Daarom hebben we onze brandportals ontwikkeld om jou te helpen bij het organiseren en beheren van al die verschillende merkmaterialen. Wij geloven in de kracht van AI-technologie om ons te helpen bij het creëren van content. Hoewel sommige marketeers zich nog zorgen maken over het gebruik van AI-technologieën, hoeft dat helemaal niet. AI is er juist om jouw werk als marketeer te vergemakkelijken en om je te helpen meer tijd vrij te maken voor strategieën en campagnes.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en ontdek hoe AI jouw werk als marketeer kan vereenvoudigen. Begin klein en probeer bijvoorbeeld eerst eens een eenvoudige taak uit te besteden aan een AI-tool. Voor je het weet, bespaar je tijd en heb je meer ruimte voor creativiteit en innovatie!

Ontdek onze Brandportal
De ultieme oplossing om uw marketingmateriaal op een gestroomlijnde manier te beheren, delen en bestellen. Met ons platform kun je jouw merkbeheer naar een geheel nieuw niveau tillen en jouw bedrijf de aandacht geven die het verdient. Beheer je logo’s, afbeeldingen, lettertypen en kleurenpaletten eenvoudig en maak je eigen sjablonen voor gepersonaliseerd marketingmateriaal. Bespaar tijd en kosten met volledige controle over jouw marketingmaterialen. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie

Een leuk weetje!
Deze column, social post en bijbehorende visual zijn met behulp van AI-technologie gecreëerd. Voor de visual hebben we AI gevraagd een afbeelding te creëren waarin een persoon de deur naar een geheel nieuwe wereld opent.